CSU Craiova – Viitorul 3-3 în etapa a 7-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

CSU Craiova şi Viitorul au remizat, sâmbătă, în Bănie, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 1.

28 apr. 2018, 19:39
CSU Craiova – Viitorul 3-3 în etapa a 7-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Viitorul a deschis scorul după doar 15 minute, când Cicâldău a fost găsit foarte bine de o pasă a lui Ganea și a finalizat cu un șut pe lângă portarul Calancea. Oltenii au egalat după nouă minute prin Mitriță, la capătul unei faze superbe care a destabilizat total apărarea Viitorului. Golul a pornit de la Bancu, cel care a urcat pe stânga, a pasat la Băluță, care a așezat balonul cu călcâiul lui Mitriță la marginea careului și acesta a finalizat. Când cele două echipe erau cu gândul la pauză, Al. Băluță i-a adus pe olteni în avantaj cu un șut la colțul scurt din careu.

Imediat după pauză a ieșit la rampă Cr. Ganea, cel care va îmbrăca tricoul lui Athletic Bilbao din vară. Mijlocașul a primit mingea printre fundașii adverși și a finalizat cu un lob peste portar. Tot Cr. Ganea a fost cel care a adus în avantaj trupa lui Hagi în minutul 55, când a avut o execuție de zile mari. A profitat de ieșirea hazardată a lui Calancea și a reluat din prima mingea de la 20 de metri lateral dreapta, reușind să trimită peste portar, deși era cu spatele. Egalitatea a fost restabilită de Al. Băluță două minute mai târziu, când Cojocaru a ieșit greșit pe un corner.

CSU CRAIOVA – VIITIORUL 3-3 (2-1)

Mitriță 24, Al. Băluță 45+1, 57 / Cicâldău 15, Cr. Ganea 46, 55

Vezi golurile AICI

CSU CRAIOVA: Calancea – Screciu (80 Popov), Gardoș (30 Kelic), Ferreira – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo (61 Burlacu), Al. Băluță, Mitriță. Antrenor: Devis Mangia.

VIITORUL: Cojocaru – Mladen, Hodorogea, Ghiță, De Nooijer (63 Lima) – Cicâldău, T. Băluță (21 Căpuşă), Cr. Ganea – Gavra (46 Drăguş), I. Hagi, Vînă. Antrenor: Gheorghe Hagi.