CTP, către cei 3 milioane de semnatari ai petiţiei: Stimaţi bine-credincioşi, cum e cu sexul anal?

Cristian Tudor Popescu le scrie celor trei milioane de semnatari ai petiţiei prin care cer modificarea Constituţiei astfel încât să interzică explicit căsătoria între persoane de acelaşi sex că acest gen de uniune nu are nimic imoral în ea şi că actul sexual nu diferă mult faţă de cel întreţinut de cuplurile heterosexuale.

27 mai 2016, 07:40
CTP, către cei 3 milioane de semnatari ai petiţiei: Stimaţi bine-credincioşi, cum e cu sexul anal?

Cristian Tudor Popescu crede că iubirea le dă dreptul oamenilor la căsătorie indiferent de sex şi că nu e nimic imoral în asta. 

„A fi îndrăgostit de o ființă umană de același sex nu e imoral, stimați 3 milioane. Dacă iubesc un bărbat, de ce să nu am dreptul să împart cu el, printr-un act civil, patrimoniul, moștenirea, reprezentarea, spațiul locativ, așa cum am cu o femeie? Sau invers”, scrie CTP pe Republica.

CTP mai argumentează în favoarea căsătoriei homosexuale cu un citat din Biblie şi, mai mult, cu obiceiurile sexuale ale oamenilor, indiferent de orientarea lor.

„Cu ce drept nu îngăduie BOR zisa Mântuitorului, „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”, Iisus neprecizând dacă aproapele e femeie sau bărbat? (…) Și până la urmă, ia hai să lăsăm oleacă metafizica de-o parte și să ne uităm la fizic: puteți să-mi spuneți ce modalități sexuale gay & lesbian nu sunt folosite și de cuplurile heterosexuale? Adică, de pildă, stimați bine-credincioși, cum e cu felația, cunilincția sau sexul anal?”, mai scrie CTP.

Coaliția pentru Familie a depus la Senat o propunere legislativă de revizuire a Constituției, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie. Inițiativa a fost semnată de peste trei milioane de cetățeni.

Propunerea legislativă de revizuire a Constituției are ca scop protejarea explicită a familiei și a drepturilor părinților, se arată într-un comunicat al Coaliţiei.

„Proiectul legislativ este însoțit de circa 3 milioane de semnături de susținere, colectate de pe întreg teritoriul țării. Este pentru prima data în istoria României când un număr atât de mare de cetățeni aderă la o inițiativă în vederea organizării unui referendum pentru modificarea Constituției”, menţionează comunicatul citat de Agerpres.

Citeşte şi: Coaliţia pentru Familie a strâns trei milioane de semnături pentru modificarea Constituţiei