CTP, prima reacţie după eliminarea Simonei Halep. Verdict DUR la adresa fostului lider WTA

Cristian Tudor Popescu a comentat eliminarea Simonei Halep din sferturile de finală ale turneului de la Roland garros de către Amanda Anisimova.

06 iun. 2019, 11:33
CTP, prima reacţie după eliminarea Simonei Halep. Verdict DUR la adresa fostului lider WTA

Cristian Tudor Popescu a declarat că se vede lipsa lui Darren Cahill, dar și că Simona Halep va trebui să își schimbe jocul pentru a avea șanse în fața jucătoarelor din noul val.

Simona Halep, PRĂBUŞIRE în clasamentul WTA. Pe ce loc a ajuns după eliminarea de la ROLAND GARROS 2019

„Posedă un joc impecabil, atât pe rever, cât și pe forehand. Știu să vină la fileu, să pună o scurtă, o contrascurtă. Acestea sunt jucătoarele din noul val. Simona are 27 de ani. Ea a reușit performanțe extraordinare cu un anume fel de joc. De pe fundul terenului, cu o deplasare excelentă. E foarte greu să asimileze niște arme, fără de care nu o văd făcând față acestor noi jucătoare. Ea trebuie să avanseze în teren, să urce la fileu. E greu să modifice. A fost depășită tehnic. Lovituri mai adânci, Simona nu a deschis jocul. Aici se vede absența lui Darren Cahill. A fost o problemă de psihic. Nu a mai avut temperamentul unei luptătoare. A fost mult mai moale psihic. Această jucătoare îmi amintește de Martina Hingis. Nu este exclus să câștige Anisimova turneul. E o jucătoare bine construită”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Simona Halep, ELIMINATĂ în sferturile de finală la Roland Garros 2019: 2-6, 4-6 cu Amanda Anisimova

Simona Halep, 3 WTA, deţinătoarea trofeului şi de alte două ori finalistă, a fost eliminată în sferturile de finală la Roland Garros, după ce a fost învinsă, joi, cu  6-2, 6-4, în 68 de minute, de americanca Amanda Anisimova, 17 ani, 51 WTA.