Cu 12 ani în urmă rupea topurile cu piesa „Ochii tăi”. Vezi cum arată acum Ana Maria şi ce s-a întâmplat cu ea

Cu ani în urmă, o fetiţă inocentă cânta "Cât mi-e dor de ochii tăi", iar versurile o făceau cunoscută în muzica din România. La numai 14 ani, ea obţinea trofeul la Mamaia 2001 cu balada Ochii tăi. Anii au trecut şi Ana Maria Georgescu a dispărut din atenţia showbizului. Acum are 26 de ani şi este reporter la o televiziune din Oradea.

RomaniaTV.net
08 nov. 2014, 13:55

Ana Maria Georgescu a avut o perioadă în care toată lumea a ştiut-o ca iubita lui Florin Chilian. Mai în vârstă decât ea cu 18 ani şi mult mai vulcanic, artistul ar fi devenit violent. Cântăreaţa a povestit în faţa judecatorilor despre bătăile pe care le-a încasat, constant, de la Florin.

Ana Maria Georgescu s-a maturizat, însă, între timp şi viaţa a continuat în mod firesc.

Atunci avea 19 ani, acum 26. S-a mutat la Oradea, lucrează ca reporter la o televiziune şi se pare că a lăsat în urma episoadele agitate din trecutul ei. Ana Maria pare că şi-a găsit iubirea alături de Laviniu, un oradean care se prezintă ca barman şi manager, scrie cancan.ro.

Pentru Ana Maria, rampa de lansare a reprezentat-o emisiunea Trupa de şoc de la Timişoara, prezentată de Dan Negru. Până atunci participase la diverse concursuri muzicale pentru copii şi obţinuse mai întotdeuna locul întâi sau doi. Piesa Ochii tăi, semnată Sandi Deac (Desperado), i-a adus trofeul Mamaia în 2001 şi titlul albumului din acelaşi an. Au urmat alte albume precum: Vine seara de Crăciun 2001, Primuldans 2002 şi Cântece pentru tine 2005.