Cu ananas şi ghimbir slăbeşti sănătos

Vrei să scapi de kilogramele câștigate de Paște în timp record și nu știi cum să faci acest lucru fără să-ți pui sănătatea în pericol? Dieta cu ananas ar putea fi asul tău din mânecă dacă îl combini cu ghimbir.

20 apr. 2017, 06:11
Cu ananas şi ghimbir slăbeşti sănătos

Este o dietă relativ ușoară, mai ales după o perioadă în care ai fost înconjurat de mâncăruri grele. În cazul în care ți-a lipsit de pe masa de Paște ananasul nu e târziu nici acum dacă apelezi la el.

Cunoscut drept un aliat al organismului, ananasul te ajută să-ți îmbunătățești starea generală de sănătate.
Cum poți slăbi cu ajutorul ananasului

Deoarece este o sursă excelentă de fibre și de substanțe nutritive care te ajută să îți potolești pofta de mâncare și îți prelungește senzația de sațietate, pare a fi trucul ideal la care să apelezi după o masă grea. Datorită gustului foarte dulce adesea este considerat o bombă calorică. Tocmai de aceea este indicat să alegi fructul crud și nu varianta conservată.

Conține o substanță numită bromelină care îmbunătățește digestia și ajută la descompunerea proteinelor și digerarea rapidă a alimentelor consumate. Previne astfel balonarea și constipația.

Îți oferă un plus de energie datorită vitaminei C pe care o conține și care îți accelerează metabolismul.
Ghimbirul, digestiv și antristres natural

La fel ca anansul, ghimbirul este un excelent stimulent digestiv, deoarece favorizează apariția enzimelor cu rol în absorbția eficientă a nutrimenților și combate disconfortul digestiv mai ales după o masă îmbelșugată. Conține o substanță chimică care tonifiază musculatura întregului tract digestiv și care ajută la scăderea acidului gastric, responsabil cu arsurile stomacale.

În caz de gripă sau răceală, ajută la refacerea organismului prin inducerea transpirației și prin întărirea sistemului imunitar.

Ține cont că este singurul remediu împotriva grețurilor ce poate fi folosit chiar și de către gravide.

Află cum te ajută ananasul să slăbești pe clicksanatate.ro.