Cu ce diferă întâlnirile după 30 de ani

În momentul în care te afli în căutarea bărbatului potrivit, alături de care îți poți întemeia o familie, găsirea acestuia poate deveni o adevărată provocare. Dacă în adolescență puteai trece mai multe lucruri cu vederea, după 30 de ani lucrurile se complică, și asta din cauza așteptărilor care cresc odată cu înaintarea în vârstă. 

RomaniaTV.net
08 nov. 2017, 09:29
Cu ce diferă întâlnirile după 30 de ani

În plus, există și alte motive pentru care poate părea mai greu să-l găsești pe el – partenerul potrivit!

Se schimbă ordinea priorităților

Potrivit psihologilor, până la vârsta de 30 de ani atât femeile, cât și bărbații se concentrează mai mult pe carieră. Odată cu trecerea timpului, prioritățile se schimbă și încep să își dorească să își întemeieze o familie. În același timp, dincolo de ceasul biologic al femeii, de exemplu, care începe să ticăie, aceasta poate simți o presiune și din partea familiei sau a societății. Însă, de cele mai multe ori, dorința de a te așeza la casa ta după ce ai împlinit 30 de ani vine ca o consecință firească.

Citeşte şi 4 tipuri de bărbaţi cu care orice femeie ar trebui să se întâlnească

Mai puțini parteneri singuri

După 30 de ani, e mult mai greu să găsești un partener care să nu fie implicat într-o relație. De aceea, cercul potențialilor candidați la inima ta se micșorează din acest motiv. Dacă ești și destul de pretențioasă în a-l alege pe cel care să te însoțească pe drumul vieții, mai puține opțiuni vor complica și mai mult lucrurile.

Ți se modifică percepția

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că într-un fel vezi lucrurile la 20 de ani și altfel la 30 de ani, lucru perfect normal. Experiența de viață își spune și ea cuvântul, punându-și amprenta asupra felului în care vezi lucrurile. Dezvoltarea cognitivă se încheie după vârsta de 25 de ani, care aduce dorința de a împlinire pe toate planurile, de aceea vei căuta un partener alături de care să poți face acest lucru.

Citeşte şi 5 lucruri care fac femeile nesigure într-o relaţie de cuplu

Mai mult bagaj în spate

Acest lucru poate fi un lucru pozitiv, dar și negativ totodată. Pozitiv pentru că se presupune că ai avut parte de anumite experiențe care te-au ajutat să te formezi și acum știi ceea ce vrei și negativ pentru că e posibil ca acestea să te fi afectat și să te facă să te temi de o nouă relație. În același timp, nici nu mai ești dispusă să faci niciun fel de compromis, deși nimeni nu-i perfect.

Ce spun visele despre viaţa ta de cuplu