Cu ce gândesc zodiile? Cu inima sau cu mintea?

În noi, se va da întotdeauna o bătălie continua între inimă și minte. Totuși, este important să alegem ceea ce dorim să ne îndrume pașii: inima sau mintea? Află din horoscop care este alegerea făcută de fiecare zodie în parte!

23 oct. 2018, 10:35
Cu ce gândesc zodiile? Cu inima sau cu mintea?
  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)
  • Cu toții știm faptul că nativii din zodia Berbec sunt destul de impulsivi, iar acest lucru le dictează și acțiunile. Atunci când sunt nevoiți să ia o decizie, o vor lua în funcție de ceea ce le dictează inima în acel moment.

    • Taur (21 aprilie – 20 mai)

    Taurii sunt foarte raționali și serioși atât în ceea ce privește propria lor persoană, cât și ceea ce îi înconjoară. Ei nu se lasă ghidați de impuls, ci analizează situația de zece ori înainte de a lua o decizie finală pentru a se asigura că este opțiunea potrivită pentru ei.

    • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

    Pentru Gemeni se va da întotdeauna o bătălie între rațiune și sentimente. Partea lor realistă și orientată spre rațiune va analiza variantele pe care le are dispoziție, după care va verbaliza alegerea făcută, însă partea visătoare, orientată pe sentimente este cea care învinge cel mai des și le va ghida pașii.

    • Rac (22 iunie – 22 iulie)

    Racii sunt sensibili, iubitori și foarte atașați de persoanele ce îi înconjoară. În absolut toate cazurile, ei vor face alegeri în funcție de ceea ce le dictează inima, chiar dacă, cel mai adesea, aceasta îi îndeamnă spre decizii pripite.

    • Leu (23 iulie – 22 august)

    Nativii din zodia Leu sunt foarte atenți la reputația lor și nu își pot permite să facă nicio greșeală. Tocmai de aceea, atunci când sunt nevoiți să ia o decizie, se bazează mai mult pe rațiune decât pe sentimente, căci sunt convinși că așa nu vor da greș niciodată.

    • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

    Perfecționistele Fecioare sunt extrem de bine organizate, iar acest lucru se aplică și în ceea ce privește gândurile acestora. Nativii acestei zodii consideră că deciziile luate cu sufletul le va aduce o fericire temporară, în timp ce rațiune îi va ajuta să ajungă la perfecțiunea mult dorită.

    • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

    Nativii din zodia Balanță vor căuta mereu să obțină un echilibru armonios între suflet și rațiune. Aceștia reușesc să distingă într-un mod optim momentele în care este în regulă să se lase purtați de sentimente, dar și când trebuie să se folosească de rațiune pentru a lua decizii de viitor.  

    • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

    Scorpionii sunt firi extrem de pasionale, dar și impulsive. În majoritatea situațiilor, ei își vor asculta inima atunci când trebuie să ia o decizie. Totuși, dacă persoana iubită le-a greșit, sunt dispuși să dea la o parte sentimentele pe care le nutresc pentru aceasta și ajung să ia diferite decizii pripite.

    • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

    Săgetătorii sunt jucăuși și distractivi, astfel se face că nu obișnuiesc să ia lucrurile prea în serios. Spiritul lor aventurier îi determină să se ghideze întotdeauna după ceea ce le spune sufletul, rațiunea ocupând un loc secund.

    • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

    Nativii din zodia Capricorn sunt orientați spre dezvoltarea lor profesională, pe care o vor pune mereu pe primul loc. Aceștia nu își vor asuma niciodată riscuri și consideră că deciziile luate cu sufletul nu sunt cele care îi duce pe culmile succesului. Acesta este motivul pentru care se vor baza întotdeauna pe rațiune.

    • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

    Vărsătorii sunt visătorii zodiacului, plini de imaginație și de creativitate. Nativii din această zodie urăsc să fie puși în situația de a lua decizii serioase, dar atunci când trebuie să o facă, cu siguranță o vor face bazându-se pe ceea ce le spune inima.

    • Pești (19 februarie – 20 martie)

    Nativii din zodia Pești își pun pe primul loc prietenii și familia, chiar înainte de propria lor persoană. Asta face ca, în cele mai multe cazuri, alegerile lor să fie extrem de subiective și ghidate în totalitate de inimă și de ceea ce simt în acele momente.