Cu cine să te cuplezi în 2014, ca să fie perfect în dragoste, în funcţie de zodie

Anul 2014 se anunță a fi unul dintre cei mai benefici pentru majoritatea zodiilor, din punct de vedere al dragostei. Cu toate acestea, astologii susțin că, deși tentația tuturor nativilor de a se cuplă destul de des este mare, aceștia ar trebui să fie atenți cu cine fac acest lucru.

18 nov. 2013, 06:49
Cu cine să te cuplezi în 2014, ca să fie perfect în dragoste, în funcţie de zodie

Astfel, este important sa cunoastem care sunt zodiile care se potrivesc pentru fiecare nativ, din punct de vedere al dragostei, pentru anul 2014.

BERBEC

Pe berbeci ii asteapta un an cu adevarat bun cand vine vorba de dragoste. Daca se afla intr-o relatie stabila, atunci sunt sfatuiti de astrologi sa ramana cuminiti si sa nu strice ceea ce au. Daca nu, pot sa isi faca de cap oricat de mult doresc, avand in vedere ca stelele le sunt favorabile. Cele mai bune zodii pentru o relatie frumoasa pentru berbeci in 2014 sunt Gemenii si Racii.

TAUR

Taurii vor avea un an destul de colorat din punct de vedere al dragostei. Vor avea multe experiente iar la capitolul sex isi vor da frau liber fara sa se gandeasca de doua ori la consecinte. Insa, pentru a avea parte de partide cu adevarat memorabile, sunt sfatuiti sa se cupleze cu nativi din Sagetator, Varsator si Gemeni.

GEMENI

Pe gemeni ii asteapta un an de calm la nivel sentimental. Daca ultimii doi ani au fost cam zbuciumati in ceea ce priveste viata lor sentimentala, anul 2014 are pregatita o perioada mare de armonie. Cu toate acestea, in cazul in care vor dori unele escapade care sa ramana secrete, sunt sfatuiti de astrologi sa aleaga nativi din zodiile Varsatorului si a Capricornului pentru a-si realiza toate fanteziile.

RAC

Racii debordeaza de sete sexuala in 2014 si stau cat pot de mult departe de relatiile stabile. Au chef sa experimenteze si nu isi doresc sa aiba prea multe experiente urate pe plan amoros. Isi asuma faptul ca au chef doar de relatii trecatoare, clandestine si isi aleg cu mare bagare de seama partenerii. Cei care-i vor satisface maxim pe Raci sunt nativii din Leu, Gemeni sau Berbec.

LEU

Leiivor sta cuminti in 2014 si vor alege sa isi pastreze relatia actuala cat se poate de pura. Daca sunt singuri nu vor cauta prea multe escapade amoroase, insa nu se vor putea abtine cand va veni vorba de unii nativi ai zodiacului. Astrologii ii sfatuiesc pe Lei sa incerce sa intretina relatii amoroase cu nativii din Rac sau Balanta in cazul in care se simt prea singuri, pentru a avea un sentiment de implinire in ceea ce priveste dragostea.

FECIOARA

Fecioarele isi dau frau liber imaginatiei sexuale in 2014. 2013 a fost un an in care au acumulat multa tensiune pe plan sentimental iar in 2014 vor face tot posibilul sa se descatuseze. Numai ca dorinta lor arzatoare pentru a face acest lucru poate sa ii induca in eroare si sa faca greseli in alegerea partenerilor. Nativii din Fecioara sunt astfel sfatuiti sa se cupleze cu nativi din Varsator sau Pesti sau Scorpion pentru a se simti impliniti.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro.