Cu cine şi-a petrecut Simona Halep Paştele. Mesaj pe Facebook

Aflată la Madrid, unde participă la turneul pe zgură patronat de Ion Ţiriac, Simona Halep şi-a petrecut noaptea de Înivere în compania celebrului fost tenismen.  

01 mai 2016, 10:44
Cu cine şi-a petrecut Simona Halep Paştele. Mesaj pe Facebook

Simona Halep a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de mai multe persoane, printre care Ion Ţiriac şi Darren Cahill, antrenorul ei australian. „Paşte fericit!”, a scris Simona Halep în dreptul imaginii.

Jucătoarea americană de tenis, Serena Williams, numărul unu mondial în clasamentul WTA, s-a retras de la turneul de la Madrid, din cauza unei stări febrile, au anunţat organizatorii pe site-ul oficial al competiţiei.

Deciza de a se retrage a Serenei Williams face ca Simona Halep, locul 7 WTA să devină a 5-a favorită a turneului. La Madrid, Halep va juca primul meci împotriva japonezei Misaki Doi, locul 45 WTA.

Retragerea americancei, câştigătoare în 2012 şi 2013 a turneului din capitala Spaniei, o propulsează în postura de principală favorită pe poloneza Agnieszka Radwanska.

Serena Williams a câştigat turneul în 2012 şi în 2013, însă starea de sănătate nu i-a permis să participe şi în acest an. Mai mult, Venus Williams, sora Serenei şi-a anunţat şi ea retragerea de la Madrid.