Cu leul, în Lamborghini, pe Champs-Elysees

Un pui de leu a fost descoperit la bordul unei mașini de lux luni dimineață pe Champs-Elysees, în  Paris, a anunţat, marţi poliția.

13 nov. 2018, 09:29

În timpul unei verificări a poliției, cu puțin timp înainte de ora 20:00, pe Avenue des Champs-Elysées, poliția a descoperit un pui de leu într-o limuzină de lux marca Lamborghini, potrivit RTL.

În urma acestei escapade insolite, şoferul bolidului de lux a fost plasat în custodia poliţiei, iar puiul de leu, confiscat şi pus în singuranţă, informează presa franceză.

Într-un alt caz asemănător, un bărbat a fost depistat cu un exemplar din aceeaşi specie de feline într-un apartament din Val-de-Marne. Bărbatul a fost condamnat la șase luni de închisoare de către un tribunal  din Créteil.

„Nu este un caz izolat”, a remarcat un procuror care s-a ocupat de acest caz, în timpul şedinţei de judecată. Magistratul a ţinut să precizeze că Biroul Naţional de Vânătoare şi Faună Sălbatică investighează încă trei cazuri asemănătoare privind prezenţa a încă trei animale din aceeaşi specie care au fost depistate în suburbii pariziene.

Nu în ultimul rând, alt pui de leu fusese găsit în urmă cu câteva zile într-un garaj de mașini din Marsilia, au mai precizat autorităţile franceze.