Cu schiurile pe traseele culinare. Descoperiri gastronomice delicioase, în zona Tirolului

Mere Haiming, tort Brandenberger Prügeltorte sau brânză de capră Kaunergrater sunt doar câteva dintre delicatesele care trebuie neapărat încercate în timpul unei vacanţe în Tirol. Diversitatea culinară a acestei regiuni austriece satisface exigenţele oricărui gurmand. Merită să-ţi faci vacanţa în Tirol din acest punct de vedere.

28 nov. 2014, 19:01
Cu schiurile pe traseele culinare. Descoperiri gastronomice delicioase, în zona Tirolului

Pe traseele culinare din Tirol descoperiţi secretele a 22 de specialităţi culinare, de la modul în care sunt cultivate până la recoltă şi degustare.

În Valea Ziller descoperiţi arta de a prepara caşcavalul şi desigur că după vizitarea stânei nu poate lipsi o vizită cu degustare de caşcaval.

VACANŢĂ ÎN TIROL: Descoperă cu ce te poţi răsfaţa din punct de vedere culinar în vacanţa de schi

Gustaţi ciocolata „Tiroler Edle”, pe traseul culinar cu acelaşi nume, în jurul localităţii Landeck, habitatul natural al vitelor Grauvieh, o rasă specifică din Tirol. Gustaţi laptele proaspăt din poiana alpină Gogl. Savuraţi în restaurantul din parcul natural Gachenblick produsele fine de vită Grauvieh, şi, odată ajunşi în vale, savuraţi ciocolata „Tiroler Edle”, cel mai dulce produs din lapte Grauvieh.

Gustaţi ţuica din sfecla Krautinger din regiunea de savoare Wildschönauer Krautingerrübe. Chiar şi împărăteasa Maria Theresa i-a descoperit efectele tămăduitoare.

Mai multe informaţii şi oferte de vacanţă gasiţi aici: www.visittirol.ro.