CULISE TV. Marius Niţă, realizatorul CANCAN.RO, dă totul din casă: „Bătaie la machiaj”

Marius Nita, prezentatorul emisiunii Cancan.ro de pe Romania TV, a acordat un interviu pentru Feminis.ro in care a dezvaluit aspecte inedite din culisele emisiunii.

13 feb. 2016, 17:55
CULISE TV. Marius Niţă, realizatorul CANCAN.RO, dă totul din casă: „Bătaie la machiaj”

De ce crezi că românii sunt atât de fascinați de tabloid?

Noi de ce n-am fi? Nemtii, britanicii si alti vestici au dat tonul, noi doar am imprumutat trendul. Ce-i drept, la noi o mai ia pe carari gresite… spre amenzi de miliarde sau chiar inchiderea postului (OTV). Unii telespectatori au devenit mai ipocriti decat personajele din emisiuni. Spun ca nu mai suporta sa vada circul de la tv, dar audientele ii contrazic. Stau lipiti de ecrane!   

Sunt vedetele diferite în realitate?

Vedete… in zona tabloidului nu prea sunt vedete. Din punctul meu de vedere, nu e suficient sa satisfaci o noapte un fotbalist ca sa primesti trofeul. Adevaratele vedete nu vin in emisiuni decat ocazional spre deloc. Restul “vedetelor” sunt de consum.  

Câte dintre ele îşi pun o mască atunci când păşesc în platou?

Unele au mai multe straturi de masti, sa vezi bataie la machiaj inaintea emisiunilor. Evident ca folosesc si masti, noroc cu paparazzi care le demasca. Si ne mai ajuta faptul ca unii se dusmanesc intre ei si se toarna mai ceva ca-n fata anchetatorilor de la DNA.

Dar tu? Eşti altfel în platou?

Normal ca sunt altfel!!! Cel putin, ma straduiesc. Pana acum nu mi-a scapat vreo P#&@ sau vreo W#!3 pe post. Cand aud genericul de inceput, Herea isi face cruce, eu zic “Dumnezeu cu mila”, si incepe macelul.

Ți-a plecat vreodată un invitat din emisiune, deranjat de întrebările puse?

Unii au plecat inainte sa inceapa emisiunea din cauza celorlalti invitati. Nu dau nume ca nu-i frumos. Am mai avut o doamna trecuta de primele tinereti, mai habotnica de fel, careia i s-a taiat rasuflarea cand a vazut materialul cu Leo de la Strehaia pipaindu-si damele prin zonele rusinoase. S-a ridicat sa plece, dar am linistit-o… ce e frumos si lui Dumnezeu ii place. Din cauza intrebarilor n-au plecat niciodata,  incerc sa-i “nenorocesc” cu zambetul pe buze, sa le placa ca sunt nenorociti. La editia speciala de revelion am suparat cativa politicieni, mai scortosi de fel. Da` le trece repede, doar au nevoie de voturi.

Vedetele sunt plătite să vină la TV sau se întâmplă ca ele însele să plătească pentru a apărea pe micile ecrane?

Sunt productii cu buget ENORM pentru invitati. Umbla un zvon ca Leo de la Strehaia incasa 4 mii de euro pe seara (cu satra la pachet). Aproape toate emisiunile statiilor generaliste au buget pentru invitati.  Intr-un fel, e firesc sa-ti rasplatesti invitatii, doar iti faci treaba cu ei. Apropo de zvonuri, cica la televiziunile folcloriste interpretii platesc pentru aparitii. Nu doar in bani, ci si in natura (d`aia bio). La noi e putin diferit, nu dam, nu luam!

Continuare pe feminis.ro.