Culmea hoţiei: Un bărbat a dat mai multe spargeri în timpul arestului la domiciliu

Un hoţ din Reşiţa a dat nu mai puţin de trei spargeri în timp ce se afla în arest la domiciliu. Deşi teoretic era prizonier în propria casă, a reuşit să pună poliţia pe jar după ce a dat lovitură după lovitură, informează România TV.

09 iun. 2014, 07:12
Culmea hoţiei: Un bărbat a dat mai multe spargeri în timpul arestului la domiciliu

Bărbatul din Reşiţa era condamnat pentru furt calificat, iar instanţa a decis arestarea sa la domiciliu. În această perioadă, poliţiştii au decis că bărbatul a dat mai multe spargeri. Acesta a furat dintr-un garaj şi dintr-o magazie bunuri în valoare de 2.500 de lei. Astfel, Judecătoria Reşiţa a transformat arestul la domiciliu din nou în arest preventiv.

Citeşte şi Procuror arestat la domiciliu, prins cu amanta în Bucureşti

Într-o situaţie similară a fost şi un alt bărbat din Mediaş, de asemenea arestat la domiciliu, pe care poliţiştii l-au căutat de mai multe ori acasă, nu l-au găsit, iar instanţa a decis ca el să fie arestat preventiv.

La nivel naţional, în ultima săptămână, poliţiştii au verificat 166 de persoane arestate la domiciliu. În cazul a 42 dintre ele s-a stabilit că încălcaseră prevederile arestului la domiciliu, iar instanţele de judecată au acceptat fie condamnarea la pedepse cu executarea, fie arestarea lor preventivă.

Citeşte şi Condamnat să stea cu familia. Viaţa unui arestat la domiciliu, din România VIDEO