Culorile care vor face furori în 2016. Ce spun designerii

2016 vine cu schimbări de tendinţe în ceea ce priveşte moda vestimentară la femei şi bărbaţi. Dacă în 2015 culoarea la modă a fost declarată marsala, acum paleta de culori va fi mult mai generoasă şi mai veselă. Portocaliu cadmiu, roz caşmir, albastru tropical şi verdele masliniu sunt doar câteva dintre culorile care vor face furori în scurt timp, spun designerii.

31 dec. 2015, 12:49
Culorile care vor face furori în 2016. Ce spun designerii

Aceștia susţin că în 2016 se vor păstra câteva din culorile şi elementele care au făcut furori anul acesta, dar cel mai important lucru este că tendinţele din moda anului viitor sunt foarte generoase, astfel încât mai toate doamnele şi domnişoarele vor reuşi să se regăsească în recomandări, scrie b1.ro.

„Se poartă începând de la albastru, până la movul ametist, la verde, până la orange foarte elegant. Sunt variante multe, importamt este să învătăm să ne asortăm culorile la cromatica feţei. Degeaba se poată o culoare vedetă, pe care lumea o adoră dacă mie nu-mi stă bine”, a declarat Adina Buzatu.

Citeste si PREVIZIUNI 2016: Cum faci bani? 10 trenduri de business pentru anul viitor

Creatorii de modă spun că în 2016 românii pot alege obiecte vestimentare cu modele.

„Se poartă şi floral, uni , ţinutele monocrome sunt la mare căutare, ba chiar la bărbaţi. Puteţi alege o culoare principală şi din cap până în ăpicioare o folosiţi la piuesele vestimentare. Puteţi alege imprimeuri, dar echilibraţi bine ţinuta.

De exemplu bărbaţii care optează pentru cămăşile florale , vor purta pantaloni uni, iar cei care îmbracă un sacou animal print , trebuie să aibă o ţinută simplă”, a adăugat aceasta.

O parte dintre cei care îşi înnoiesc garderoba susţin însă că nu ţin neaparat cont de sfaturile specialiştilor.

Specialiştii atrag atenţia că vestimentaţia doamnelor şi domnişoarelor în 2016 trebuie să fie cât mai feminină.

„Revine în forţă fusta creion, cea care le avantajează pe femei pentru că le arată silueta, le arată mai suple. Se poartă şi volumele, găsim variantele pentru toate tipurile de siluetă”, a spus designerul.