Scandal la arestul Capitalei. Criminala de la metrou a fost transferată la Spitalul Penitenciar Jilava

Magdalena Şerban, femeia care a omorât o tânără împingând-o în faţa metroului, a stârnit revolta femeilor aflate în arestul Capitalei. După ce s-a plâns că se simte rău, autorităţile au decis să o transfere la Spitalul Penitenciar Jilava.

14 dec. 2017, 08:38
Scandal la arestul Capitalei. Criminala de la metrou a fost transferată la Spitalul Penitenciar Jilava

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără de 25 de ani împingând-o pe sinele metroului în staţia Dristor 1, a ajuns în Arestul Capitalei, după ce pe numele ei a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Iniţial, Magdalena Şerban a fost băgat în celulă cu alte femei, dar acestea au protestat faţă de prezenţa acesteia, iar conducerea arestului a trebuit să ia măsuri. Magdalena Şerban a fost mutată singură într-o altă celulă, informează România TV

O tânără a fost omorâtă la metrou, la stația Dristor, marți seara de către o femeie, Magdalena Șerban, din Craiova. Agresoarea încercase același lucru cu câteva ore mai devreme, la o altă stație, Costin Georgian.

Au apărut primele imagini din momentul în care tânăra de 25 de ani este împinsă pe șine de către femeia de 36 de ani, care a creat panică în București în cursul serii de marți. Imaginile au un puternic impact emoțional.

 

 

După ce a fost reţinută, Magdalena Şerban a recunoscut că ea apare în imagini. Femeia pare să aibă probleme psihice şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Citeşte şi: Primele imagini cu momentul crimei de la Dristor. VIDEO ŞOCANT surprinse de camerele de supraveghere