Cum a ajuns Andreea Antonescu să cântărească doar 39 de kilograme. Mănâncă doar „prostii” şi slăbeşte FOTO

Andreea Antonescu, fostă componentă a trupei Andre, are un trup foarte frumos, dar cu toate acestea nu ține vreo dietă specială, ba dimpotrivă.

RomaniaTV.net
13 apr. 2016, 06:30
Cum a ajuns Andreea Antonescu să cântărească doar 39 de kilograme. Mănâncă doar „prostii” şi slăbeşte FOTO

Andreea Antonescu a mărturisit că în ciuda faptului că arată foarte bine și are o formă fizică de invidiat, nu are nici pe departe un stil de viață sănătos, scrie ziarulring.ro. Nu ține regim, ba chiar dă iama în produse total nerecomandate celor care vor să aibă o siluetă de invidiat.

Citeşte şi Andreea Antonescu, despre divorţul de Traian Spak. „Nu încurajez relaţiile la distanţă…”

„Sunt exemplu negativ pentru mâncat sănătos. Mănânc doar prostii. Fratele meu cumpără până şi pâine considerată sănătoasă, dar are un gust… de nici nu pot să o înghit. Eu cumpăr pâine albă feliată şi dulce, cea mai plină de nenorociri. Consum paste, pizza, ciocolată (azi am terminat trei!)… Am mâncat sănătos, după carte, doar în timpul sarcinii pentru că n-am vrut să risc sănătatea copilului. Nu prea am timp de masă. Dacă mi-e foame, mănânc orice şi nu sunt pofticioasă. Îmi dai pâine cu zacuscă, aia mănânc. Nu consum porc şi vită, ci mai mult pui şi peşte. Sunt abonată la borcanele cu Nutella, pe care le termin în două zile cu cozonac”, a mărturisit ea.

Andreea Antonescu consideră că spectacolele o menţin în formă. „Mai merg la sală, unde trag de fiare. N-am tendinţă de îngrăşare, dar probabil că mă ajută foarte mult şi spectacolele, unde mă zbânţui între 45 de minute şi o oră. În perioada 1-8 martie am avut câte două spectacole pe zi, dar acum mi-am luat o pauză pentru studio. Anul trecut, fiind foarte încărcat, ajunsesem la 39 kg, iar acum am 46. Deci sunt OK! Nu ştiu ce înălţime am, nu m-am măsurat niciodată. Mereu am fost complexată că sunt micuţă. Spun că am 1,60 m cu tot cu TVA. Până la 22 de ani n-am purtat adidaşi normali, iar când m-am dus la sală pe platforme, m-au dat afară. Sunt mulţumită că Sienna e înaltă şi îi cumpăr hăinuţe pentru şase ani, ea având aproape cinci. Fetele seamănă, de obicei, cu taţii, iar Traian are 1,85 m”, a mai spus Andreea Antonescu.