Cum a ajuns un fier de călcat să fie gadget FOTO

Atunci când sunteţi în deplasări, pe lângă smartphone, puteţi să luaţi cu voi şi fierul de călcat. Totuşi, acest tip de fier de călcat nu este unul obişnuit, deoarece se alimentează printr-un banal port USB.

RomaniaTV.net
20 mai 2013, 08:14
Cum a ajuns un fier de călcat să fie gadget FOTO

In principiu, este vorba de un gadget destinat oamenilor de afaceri care se afla mereu in deplasare. Pentru ca de cele mai multe ori ai nevoie de un costum prezentabil si de pantaloni la dunga, un fier de calcat nu mai este optional. Chiar daca aici nu este vorba de un fier de calcat de dimensiuni obisnuite, pentru urgente, accesoriul din imagine este perfect, scrie Playtech.ro.

Pentru alimentare, poate fi incarcat de la USB sau poate folosi doua baterii AA. Nu de alta, dar pe marginea aparatului gasiti un port microUSB care se potriveste de minune la incarcatorul de Galaxy S III. Dupa ce l-ati pornit si a ajuns la temperatura perfecta, printr-o procedura foarte simpla va puteti netezi camasa sau va puteti finisa dunga de la pantaloni. Pentru a accentua notiunea de portabilitate, ganditi-va ca vorbim de un dispozitiv de 60 de grame al carui pret graviteaza in jurul valorii de 10 dolari. Dimensiunile sunt de 100 x 60 x 18 milimetri.

Află mai multe despre fierul de călcat-gadget pe Playtech.ro.