Cum a apărut Anda Adam la un eveniment monden. Vedeta a recunoscut că nu a purtat chiloţi

Evenimentele mondene sunt un bun prilej pentru divele autohtone de a-şi etala cele mai sofisticate ţinute. Anda Adam a semnat, joi seara, condica de prezenţă la petrecerea revistei "Cosmopolitan" la care a îmbrăcat o rochie midi de culoare neagră cu tăieturi în părţi. Aparent, solista a purtat o ţinută sobră, doar frajnurile au făcut-o iniţial să pară interesantă! Asta până la mărturisirile vedetei, scrie click.ro.

16 oct. 2016, 08:40

Anda Adam este certată cu lenjeria intimă şi nu doar la petrecerea revistei „Cospomopolitan” a demosntrat acest lucru. Solista a purtat o rochie midi neagră cu tăieturi laterale, la care toată lumea va observat că nu poartă chiloţi. Ca să-i liniştească pe toţi cei care s-au întrebat dacă şi-a uitat sau nu intenţionat bikini acasă, Anda Adam a făcut mărturisiri incendiare.

„Nu sunt dezbracată, sunt sexy. Nu am lenjerie pe mine. La o asemenea ţinută nu pot să port, rochia e tăiată de sus până jos. Nu e nimic transparent şi nu trebuie să port lenjerie. Soţul meu e foarte fericit şi eu cu el. Nu port niciodată chiloţi când dorm. Sunt foarte agitată si nu suport, mă întorc pe toate părţile şi tot ce port se răsuceşte, simt că mă sufoc şi nu pot să respir. Mai bine fără”, a mărturisit Anda Adam pentru un post tv.

Cântăreaţa a devenit toamna trecută pentru prima dată mămică. Ea este căsătorită cu Sorin Nicolescu, căruia i-a dăruit o fetiţă, Evelin.