Cum a fost înşelat Călin Popescu Tăriceanu de un samsar de maşini

România TV a refăcut filmul înşelăciunii prin care Călin Popescu Tăriceanu a rămas fără 14 mii de euro. Samsarul i-a luat banii preşedintelui Senatului după ce i-a arătat fotografii cu o maşină de lux, pe care o familie de nemţi o vindea pentru că nu avea cine să o conducă. Președintele ALDE a rămas și fără bani și fără mașină. 

RomaniaTV.net
19 mai 2017, 16:22
Cum a fost înşelat Călin Popescu Tăriceanu de un samsar de maşini

Al doilea om în stat a fost păcălit de un samsar de mașini. Totul s-a întâmplat în anul 2012. Călin Popescu Tăriceanu i-a dat prin transfer bancar bani pentru o mașină de lux.

Samsarul i-a trimis poze cu mașina pe adresa de mail a șefului ALDE iar acesta, fără să stea pe gânduri, a dat 14.500 de euro. Când să primească limuzina, Călin Popescu Tăriceanu a avut parte de o surpiză neplăcută. Acesta a fost contactat de samsar care i-a spus ca pe teritoriul Germaniei masina s-a defectat si ca trebuie returnata proprietarului pentru a fi returnata si abia apoi va fi adusa in Romania, lucru care nu s-a mai întâmplat. Mai mult, după verificări făcute de autorități, s-a descoperti că mașina nici măcar nu a existat.

Călin Popescu Tăriceanu și-a căutat dreptatea în instanță. În primă instanță, preşedintele Senatului a câștigat. Deși nu s-a prezentat la niciun termen, samsarul este obligat să înapoieze banii cu dobândă și să achite cheltuieli de judecată.