Cum a reacţionat iubita lui Vladimir Drăghia când a aflat că Faimosul nu aduce niciun ban acasă de la Exatlon

Vladimir Draghia vorbeste deschis despre tot ceea ce a insemnat experienta Exatlon. Intr-un intreviu live acordat Paginii de Media, Faimosul a raspuns sincer tuturor intrebarilor care se afla pe buzele tuturor sustinatorilor Exatlon de cateva zile.

12 iun. 2018, 08:40
Cum a reacţionat iubita lui Vladimir Drăghia când a aflat că Faimosul nu aduce niciun ban acasă de la Exatlon

Vladimir Draghia a venit la emisiune cu hainele cu care se imbraca si in Republica Dominicana, scrie stirilekanald.ro. El a povestit cat de greu i-a fost iubitei lui dupa ce a ramas singura cu micuta Zora si cum a recationat aceasta cand a aflat ca banii castigati vor fi donati integral catre MagiCamp.

Citeşte şi Miss Columbia, accident oribil la Exatlon. S-a prăbuşit în gol de la 4 metri pe acelaşi traseu pe care Ştefan s-a lovit la cap FOTO

„Mama mea este la Galati, mama ei este in Italia. Ea a fost foarte puternica si de fiecare data mi-a dat incredere la jocul de comunicare. Daca o vedeam slabita, daca o vedeam trista veneam acasa”.

Intalnirea dintre el si Alice a fost foarte emotionanta si Faimosul considera ca despartirea i-a unit si mai mult.

„Am fost foarte emotionati amandoi si suntem iarasi asa cum eram, ba mai mult, imi place sa cred ca suntem mai puternici”

Cum a reactionat Alice cand a aflat ca Vladimir va dona toti banii catre MagiCamp

„Este cel mai bun inceput pentru viata Zorei, nu avea cum sa fie mai mandra de mine. Am vrut ca in momentul in care va creste sa poata sa spuna ca tata la 32 de ani a avut sansa si a ales sa faca asta. Valoarea unui om nu este data de banii pe care ii are, ci de faptele pe care le face.”

„Nu am sute de mii de euro in conturi, dar am garantia zilei de maine. Nu mor de foame. Stiu sigur ca pot sa am grija de familia mea si fara acei bani”, a mai declarat Faimosul.