MASTERCHEF: Cum a slăbit un fost concurent 38 de kilograme în cinci luni

MASTERCHEF: În urmă cu patru ani, Alex Cîrţu, un fost concurent din primul sezon al emisiunii "Masterchef", cântărea mult peste greutatea dorită. Programul de la şcoala unde predă engleza îl făcuse să nu mai acorde atenţie alimentaţiei sale, aşa că cele 118 kilograme îi dădeau serioase bătăi de cap.

19 mart. 2014, 13:34

MASTERCHEF: Alex Cîrţu a decis să ia măsuri, după ce a trait o experienta demna de filmele de comedie, chiar in statia de tramvai, scrie cancan.ro. Asa ca, a inceput sa isi doreasca sa faca miscare, iar cursurile de kick-boxing i s-au parut cele mai potrivite. Si a avut dreptate, rezultatul fiind spectaculos.

Citeşte şi Câştigătorul Top Chef e concurentul care „a dat-o pe spate” pe Andreea Marin. Află despre cine e vorba

„Munceam foarte mult si mancam foarte prost. Ma ingrasasem foarte tare si ajunsesem sa alerg dupa tramvai si sa renunt la doi metri in spatele lui. Am zis ca asa nu se mai poate si m-am apucat de kick-boxing, la sala lui Ciprian Sora. In cinci luni am slabit 38 de kilograme, urmand si un regim: mancam trei mese pe zi, ultima pana in ora 21 si am renuntat la paine, cartofi, paste. Meniul meu continea mai mult mazare, fasole verde, peste si curcan”, a povestit Alex.

Citeşte şi:

MASTERCHEF: Concurentul care i-a făcut pe cei trei juraţi să plângă

MASTERCHEF 2014: Juraţilor le-au amorţit limbile. Ce a pus concurentă în farfurie, la „MasterChef”