Cum afli ce ştie Google despre tine

La recent încheiata conferință Google I/O, compania a anunțat, începând cu Android M, o noua suită de funcții de securitate pentru conturile Google. Pentru inceput, ieri a fost lansată platforma My Account, care aduce îmbunătățiri în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea utilizatorilor.

31 aug. 2015, 07:06
Cum afli ce ştie Google despre tine

My Account este un hub nou pentru managementul setărilor de confidențialitate. Utilizatorii pot, în primă fază, să verifice cât de sigur este contul lor, parcurgând o serie de întrebări și setări, și să își întărească securitatea, în caz de nevoie.

Secțiunea de ”Confidențialitate” este, totuși, ceva mai interesantă și un pic înfricoșătoare. La ”Account Overview”, utilizatorii pot vedea toate informațiile stocate de Google de-a-lungul timpului. 

De exemplu, posesorii de terminale Android pot afla câte aplicații au instalat, pe câte smartphone-uri și-au introdus contul sau un istoric al tuturor comenzilor vocale. 

Toate comenzile vocale date prin Google Now sau prin ceasurile cu Android Wear au fost înregistrate și sunt stocate în serverele Google.

Mai multe detaleii pe playtech.ro