Cum a oficializat IOHANNIS relaţia cu Băsescu în faţa colegilor din PNL

Surse din cadrul PNL au precizat pentru pesurse.ro că actualul președinte al PNL, Klaus Iohannis, a făcut la ultima ședință a conducerii PNL o declarație mai mult decât uluitoare.

20 aug. 2014, 09:30
Cum a oficializat IOHANNIS relaţia cu Băsescu în faţa colegilor din PNL

Potrivit site-ului citat, Klaus Iohannis ar fi făcut o declaraţie care ar fi oficializat legătura cu Traian Băsescu.

”Trebuie sa intelegeti de acum incolo ca avem un singur dusman: PSD. Uitați de ceilalți, uitați de Băsescu”, este formula prin care comandantul PNL ar fi oficializat relația cu Traian Băsescu în fața colegilor de partid, spune sursa citată.

Conform mai multor lideri ai PNL prezenți în sală, până și cei mai apropiați oameni ai lui Iohannis au fost stupefiați de afirmația comandatului PNL.

”S-a citit pe fața lor. Erau îngroziți de ce a spus Iohannis. Adică evident și Tase (n.red.: referindu-se la Teodor Atanasiu) sau Petrache știu de blatul cu Băsescu, dar au fost și ei extrem de uimiți că Iohannis a îndrăznit să facă o așa afirmație. Mai ales că acum reprezintă și PDL-ul. Blaga e în război cu Băsescu, iar Iohannis e mână-n mână cu Băsescu. De aia nu o să ne iasă cu fuziunea”, a precizat unul din vicepreședinții PNL.