Cum arată astăzi GEMENELE MĂICUŢEI Sebastiana. Copilele au ÎMPLINIT TREI ANI FOTO

Gemenele măicuţei Sebastiana au împlinit trei ani şi au avut parte de o petrecere-surpriză organizată de naşul lor de botez. Astfel, naşul micuţelor Ecaterina şi Nectaria le organizează în fiecare an petrecerea de ziua lor.

25 nov. 2014, 07:04

Bucurie mare pentru fosta stareţă de la mănăstirea Tăriceni. Gemenele sale au împlinit trei ani şi au avut parte de o petrecere surpriză organizată de naşul lor, cel care le asigură şi traiul zilnic, potrivit cancan.

Citeşte şi Stareţa care a născut gemene, agresivă cu presa VIDEO

Ana Ecaterina şi Maria Nectaria au împlinit trei ani, iar evenimentul a fost marcat cum se cuvine: cu petrecere şi tort. Maestrul de ceremonii a fost chiar naşul fetiţelor, care le-a adus micuţelor o mulţime de cadouri.

Măicuţa Sebastiana a şocat întrega ţară în toamna anului 2011, după ce a adus pe lume două fetiţe. Fosta stareţă a ţinut sarcina ascunsă până în ultimul moment, iar când adevărul a ieşit la lumină, a fost exclusă din viaţa monahală. Nici până astăzi nu se ştie cine este tatăl micuţelor, iar singurul ajutor al femeii este naşul de botez.

Citeşte şi Măicuţa care a născut gemene s-a angajat. Vezi cum arată fetiţele sale şi cât au crescut FOTO

Omul le-a pus la dispoziţie mamei şi fiicelor sale un apartament în Bucureşti şi le asigură cheltuielile de întreţinere, dar şi hrana zilnică. Măicuţa duce acum o viaţă normală. Lucrează la un atelier de pictură bisericească, iar fetiţele merg la grădiniţă.