Cum arată autostrada Timişoara-Lugoj din avion. VIDEO

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, prezent duminică pe şantierul autostrăzii Timişoara-Lugoj a solicitat urgentarea lucrărilor la acest tronson, dar şi la tronsonul spre Deva. 

RomaniaTV.net
21 mai 2014, 11:53
Cum arată autostrada Timişoara-Lugoj din avion. VIDEO

Primul filmuleţ realizat din avion cu şantierul lotului doi al autostrăzii Timişoara – Lugoj a fost postat pe internet. Acest tronson de autostradă este extrem de important în vestul ţării, fiind singura porţiune de autostradă care lipseşte pentru a se asigura un tranzit neîntrerupt între Dumbrava (în apropierea Lugojului) şi Arad.

În cadrul vizitei de duminică, Şova i-a reproşat public şefului DRDP Timişoara, lugojeanul Ioan Ambruş, absenţa de pe şantierul autostrăzii. Luni, Ambruş a şi demisionat de la conducerea Regionalei de Drumuri şi Poduri Timişoara. Lotul doi al autostrăzii Timişoara-Lugoj trebuie finalizat până în luna decembrie a anului 2015. Investiţia se ridică la peste 420 de milioane de lei şi este realizată cu bani europeni (85 la sută) şi beni de la Guvern (15 la sută). Lucrările pe acest tronson au început cu întârziere din cauza contestaţiilor de la licitaţia pentru desemnarea constructorului.