Cum arată AVIONUL MORŢII după accident. Vezi ce HIBE are, cu toate că a fost inspectat în DECEMBRIE 2013 VIDEO

Avionul Britten-Norman în care a murit pilotul Adrian Iovan a fost fabricat în 1977 şi avea mai multe deficienţe care au fost trecute cu vederea în timpul inspecţiei tehnice din decembrie 2013. În urma accidentului aviatic două persoane şi-au pierdut viaţa.

22 ian. 2014, 09:38
Cum arată AVIONUL MORŢII după accident. Vezi ce HIBE are, cu toate că a fost inspectat în DECEMBRIE 2013 VIDEO

Avionul morţii era plin de hibe. Aeronava în care au murit două persoane după ce s-a prăbuşit în Apuseni a fost fabricată în 1977 şi avea o mulţime de probleme, potrivit România TV.

Citeşte şi ACCIDENTUL AVIATIC din Munţii Apuseni: Răniţii aveau dureri extraordinare, erau complet îngheţaţi şi în şoc

Un pilot care a zburat recent cu avionul morţii afirmă că prin acesta bătea vântul, cu toate că era bi-motor, avea şapte locuri şi putea atinge o viteză maximă de 270 kilometri pe oră. Chiar şi aşa, există mai multe discuţii în ceea ce priveşte starea aeronavei. Majoritatea spun că structura era vizibil îmbătrânită şi vântul bătea la propriu prin fuselaj. Mai mult, se pare că Adrian Iovan a vrut să amâne acest zbor, dar s-a răzgândit în ultimul moment.

Citeşte şi AURELIA ION, studenta moartă în accidentul aviatic, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Inedit este faptul că aparatul de zbor avea  inspecţiile la zi şi ultima verificare serioasă a fost facută chiar în luna decembrie a anului trecut, înainte de Crăciun.

Totuşi, înainte de inspecţia tehnică, avionul nu mai efectuase nicio cursă din februarie 2013, fiind în reparaţii.