Cum arată bărbatul care a înjunghiat un angajat al PRO TV. Poliţia cere sprijin pentru prinderea lui FOTO

Poliţia Capitalei solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul care a înjunghiat un angajat al PRO TV, luni, în apropierea sediului televiziunii.

RomaniaTV.net
06 mai 2015, 10:25

Poliţia Capitalei a dat publicităţii o fotografie cu bărbatul suspectat că a înjunghiat un producător din cadrul Departamentului Sport al Pro TV, luni, chiar în faţa sediului televiziunii.

Anchetatorii au făcut publică o imagine surprinsă de o cameră de supraveghere la data de 4 mai pe strada Mătăsari din Bucureşti, sectorul 2, la scurt timp după săvârşirea agresiunii.

Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Jurnalistul înjunghiat luni în apropierea sediului Pro TV se numeşte Alin Floroiu şi este producător în cadrul Departamentului Sport al Pro TV. Ziaristul mergea la serviciu, iar în apropierea sediului televiziunii un necunoscut l-a întrebat dacă lucrează la Pro TV. După ce Floroiu a răspuns afirmativ, acesta l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit. Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost dus la Spitalul Pantelimon, unde a primit asistenţă medicală, şi este în afara oricărui pericol. Rana a fost superficială.