Cum arată bărbatul care a mâncat doar cîrnaţi şi a băut bere timp de o lună: VIDEO

Un bărbat din Arizona mărturiseşte că a găsit dieta ideală pentru bărbaţii care vor să facă siluetă: a mâncat cârnaţi şi a băut sase beri pe zi timp de o lună. Deşi sună puţin credibil, bărbatul a reuşit prin acest regim alimentar să slăbească aproape şapte kilograme şi să-şi reducă nivelul de colesterol cu o treime. Datele sunt certificate de către medicii care l-au ţinut sub observaţie în tot acest timp.

18 nov. 2013, 13:14
Cum arată bărbatul care a mâncat doar cîrnaţi şi a băut bere timp de o lună: VIDEO
Americanul spune că i-a venit ideea în urmă cu trei ani, şi că a devenit un ritual ca în fiecare an, cu ocazia Oktoberfest-ului, să ţină această dietă timp de o lună, scrie jurnalul.ro.

Înainte de-a vă pregăti să umpleţi până la refuz cămara cu provizii de bere şi cârnaţi, mai trebuie specificat că bărbatul, deşi în timpul dietei îşi îngăduie să consume şase sticle de bere, regimul este dur în momentul în care vine vorba de cârnaţi, doar doi pe zi. Astfel, acest pachet, cu o valoare calorică de 1500 de calorii, nu lasă în urmă decât o continuă stare de foame şi ameţeală, din cauza alcoolului conţinut de bere. Iar un alt studiu, al des citatei echipe de cercetători, precizează că bărbaţii care mănâncă frecvent carne sub formă de bacon sau mezeluri, în special cârnaţi, au spermă de calitate inferioară….