Cum arată CASA lui Sorin Oprescu de la Ciolpani. Locuinţa, o adevărată fortăreaţă FOTO&VIDEO

Sorin Oprescu, primarul suspendat, al Capitalei, a primit mită în casa de la Ciolpani, susţin procurorii DNA. Locuinţa edilului arată ca o adevărată fortăreaţă, având un gard de beton foarte înalt care face imposibilă supravegherea întâlnirilor din interior.

RomaniaTV.net
20 sept. 2015, 13:01

Sorin Oprescu are un adevărat domeniu la Ciolpani, locuinţa în care a primit banii cu care procurorii l-au prins ân noaptea de sâmbătă. 

Potrivit imaginilor difuzate de România TV, locuinţa are un gard înalt de aproximativ 3 metri, iar la fiecare intrare şi colţ al imobilului sunt camere de supraveghere.

Procurorii DNA s-au plâns că acest gard, dar şi copacii din jur au făcut imposibilă supravegherea întîlnirilor din interior. 

Sorin Oprescu a fost suspendat din funcţia de primar general al Capitalei, iar Consiliul General al Municipiului Bucureşti l-a desemnat pe Ștefănel Marin (UNPR) în funcţia de primar interimar.

Edilul şef al Capitalei a fost arestat preventiv în 6 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care îl acuză de luare de mită.

Citeşte şi. MOTIVAREA ARESTĂRII: Oprescu a mulţumit când i-a fost dată MITA pentru lucrările de la palatul Mogoşoaia