Cum arată cel mai SUPRAPONDERAL model din lume. Este foarte GRASĂ, dar are un SUCCES incredibil FOTO

O tanara mama din Mississippi uimeste prin succesul pe care il are in lumea modei, desi este supraponderala.

26 ian. 2015, 08:05

Dupa 10 ani de critici si incercari de a obtine contracte in lumea modei, Tess Holiday a semnat acum cu o agentie de modele care o catalogheaza ca fiind modelul cu cele mai mari marimi din bransa, potrivit stirileprotv.ro.

Mi-a luat foarte mult timp sa trec peste toate lucrurile care mi s-au intamplat. Dar mama mea m-a incurajat intotdeauna, in timp ce restul prietenilor si rudelor m-au considerat nebuna„, marturiseste Tess.

Tanara este casatorita, are un copil de 9 ani si face exercitii fizice cu un antrenor personal pentru a se mentine in forma.

Nu stau niciodata. Am sedinte foto care dureaza 12 ore pe zi. Am mereu intalniri si cate ceva de rezolvat„, a declarat Tess pentru Daily News.

Succesul ei a cunoscut un boom in anul 2011, atunci cand a semnat un contract cu o mare companie. De atunci, Tess a fost imaginea a diverse firme de imbracaminte.

In 2013, americanca a pornit o miscare in social media, denumita #effyourbeautystandards, in care sfatuieste oamenii sa se accepte asa cum sunt. Campania are 624.000 de fani pe Facebook si 308.000 pe Instagram.

In acelasi an, ea a aparut in revista Vogue Italia, care a catalogat-o drept una dintre cele mai supraponderale sase modele din lume.