Cum arată Edith Gonzalez după ce a reuşit să învingă cancerul. Nu se mai vopseşte şi a început să încărunţească

Edith Gonzalez, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de telenovele, a demonstrat unei lumi întregi că nu este doar o femeie frumoasă și o actriță talentată, ci este și o persoană foarte puternică. După ce a reuşit să învingă cancerul, Edith arată mai bine ca niciodată.

12 feb. 2018, 17:36
Cum arată Edith Gonzalez după ce a reuşit să învingă cancerul. Nu se mai vopseşte şi a început să încărunţească

Actrița a fost diagnosticată în 2016 cu cancer de col uterin în fază terminală, însă nu s-a dat bătută, ci a luptat cu toată puterea pentru a învinge cumplita boală care o condamna la moarte. Și, iată că, a reușit! Edith Gonzalez a anunțat în iunie anul trecut că s-a vindecat și continuă recuperarea.

După o perioadă în care și-a ascuns părul sub diferite accesorii, Edith a ieșit în public și, fără rușine sau teamă, și-a dezvelit capul. Era cheală, așa cum era de așteptat, deoarece ședințele de radioterapie urmate în tratamentul cancerului i-au distrus în totalitate părul. Însă, regina telenovelelor nu s-a sfiit, ci a fost mândră să se expună așa cum era în realitate, și era la fel de frumoasă, ba chiar mai radiantă ca niciodată.

De-a lungul ultimelor luni părul său a început să se regenereze și să crească, însă nu vom mai avea ocazia să admirăm celebrele bucle blonde de odinioară pentru că Edith Gonzalez nu mai este dispusă să se vopsească, scrie unica.ro.

La cei 53 de ani ai săi, deși ușor îmbătrânită și cu părul cărunt, actrița a rămas la fel de frumoasă, iar acum este mai plină de energie ca niciodată și acest aspect se observă din fotografiile pe care le publică constant pe conturile de socializare. Zâmbește, poartă haine colorate și vizitează locuri noi.

Citeşte şi Edith Gonzalez despre boala cu care se luptă de un an de zile: „Organismul meu…”