Cum ARATĂ femeia care a consumat EXCLUSIV junk food în ultimii 16 ani şi nu a mâncat ÎN VIAŢA EI legume FOTO

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 21 de ani, a consumat exclusiv junk food în ultimii 16 ani. Deşi cele mai multe femei ar avea, probabil, probleme serioase de greutate din cauza acestui obicei alimentar nesănător, Faye are dimensiuni normale și cântărește doar 62 de kg.

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 09:23

Faye Campbell, din Suffolk, nu evită doar consumul de fructe și legume, dar evită şi să se gândească la ele, pentru că altfel i se face greaţă, potrivit Oddity.

„Ideea de a mânca legume sau orice fel de fructe îmi rău fizic „, spune Faye. În schimb, ea este mult mai tolerantă faţă de sucul de fructe din comerţ.

Fără fructe, legume sau mâncăruri făcute în casă, dieta de zi cu zi a lui Faye este formată numai din chips-uri, pizza, pâine prăjită, cheeseburgeri și practic orice tip de junk food, iar acest lucru îi afectează foarte viața de familie.

VEZI ŞI A mâncat 12.000 de burgeri Big Mac în ultimii 30 de ani, dar NU arată cum te-ai fi aşteptat FOTO

Chiar și mirosul de legume și mâncăruri de casă este intolerabil pentru Faye, care admite că „dacă mama găteşte la cină friptură cu legume, trebuie să mă duc în altă cameră pentru că nu pot suporta mirosul. Uneori trebuie să deschid toate ferestrele pentru a scăpa de el”.

Viaţa sentimentală a lui Faye a fost, de asemenea, afectată de obiceiurile ei alimentare ciudate, pentru că cinele romantice pot avea loc doar în restaurante de tip fast-food.

Obiceiul alimentar bizar al femeii nu a început ca un capriciu adolescentin, ci în timpul copilăriei, când era foarte pretenţioasă cu mâncarea. Părinții lui Faye nu aveau nicio idee ce era în neregulă cu ea până când au dus-o la medic, care a diagnosticat-o cu reflux gastroesofagian, o afecţiune care provoacă arsuri la stomac şi indigestie. Așa cum era de așteptat, problemele lui Faye nu erau numai fizice, ci și psihologice.

Astăzi, Faye este conștientă de fobia ei alimentară şi încearcă să se corecteze, deşi nu a mai mâncat de 16 ani fructe sau legume. În ciuda dietei nesănătoase, Faye nu are probleme de sanatate. 

Citeşte şi Ce face foamea din om. O vânzătoare de fast food, bătută de o clientă nemulţumită VIDEO