Cum arată femeia care i-a răpit inima celebrului burlac de Dorobanţi, Codin Maticiuc, de mai bine de un an

Codin Maticiuc, considerat odată un adevărat crai de Dorobanţi, are de peste un an o iubită stabilă, dar ferită până acum de aparatele de fotografiat ale paparazzilor. Cu toate acestea, într-un final, s-a aflat identitatea frumoasei brunete.

17 oct. 2014, 08:03

Surse din preajma omului de afaceri susţin ca, de peste un an, el are o iubită oficială, pe Ana Pandeli, potrivit Wowbiz.

Codin a cunoscut-o pe Ana in urma cu trei ani, intr-un cerc de prieteni, insa nu a avut imediat o relatie cu ea. Abia peste doi ani s-a infiripat o idila, iar acum putem spune ca formeaza un cuplu! Sunt peste tot impreuna si nu este exclus ca, in viitor, sa faca si pasii decisivi spre o logodna sau chiar mai mult„, a povestit unul dintre prietenii lui Codin Maticiuc.

Citeşte şi Cea mai MACABRĂ zi de naştere. O vedetă de Dorobanţi şi-a serbat ziua cu COLIVĂ în loc de tort FOTO

Despre iubita afaceristului se cunosc foarte puţine lucruri, fiind vorba de o persoană retrasă, căreia nu îi place să apară în prim-plan.

Ana are 26 de ani si are un copil dintr-o casnicie anterioara! Relatia cu Codin nu a schimbat-o, dimpotriva, a ramas aceeasi femeie frumoasa, modesta si discreta! Se potriveste perfect cu el„, a adăugat sursa tabloidului.