Cum arată FEMEIA care vrea să îşi schimbe numele în „SEXY”: Simt că mi se POTRIVEŞTE pe deplin FOTO

O femeie din America, sătulă de numele pe care i l-au dat părinţii, vrea să îl schimbe în "Sexy", doarece poartă lenjerie de la Victoria's Secret tot timpul. Cu toate acestea, ea va da peste un judecător cunoscut că nu acceptă nume ciudate prea uşor.

30 ian. 2014, 15:00

Shelia Ranea Crabtree, mama a doi copii din America, spune că îşi urăşte numele atât de rău încât s-a decis să îşi schimbe primul prenume în „Sexy”, potrivit Daily Mail. 

Citeşte şi SEXY, dar ÎNCĂPĂŢÂNATĂ. Iubita lui Ronaldo nu vrea să spună „Trăiască Barca!” VIDEO

Îmi urăsc numele. Consider că este foarte urât. Eu port tot timpul lenjerie intimă de la Victoria’s Secret aşa că am simţit că „Sexy” este prenumele care mi se potriveşte„, a declarat femeia, părinte a două tinere adolescente.

Femeia, care nu vrea să îşi dezvăluie vârsta, are emoţii cu privire la decizia judecătorilor de schimbare a numelui, motiv pentru care şi-a ales şi un prenume de rezervă, „Sparkle”, mai ales că judecătorul Robert Hoover din tribulanlul Licking County Probate este cunoscut pentru refuzurile date oamenilor care şi-au ales nume bizare, precum Tasmanian Devil sau Winnie Pooh.

Citeşte şi Bărbaţii o consideră FEMEIA PERFECTĂ: Un model SEXY, pe TOCURI, face TRUCURI cu MINGEA de fotbal VIDEO

Chiar şi aşa, judecătorul a lăsat totuşi o femeie să îşi modifice numele în StoneKeepTalkingTree.