Cum arată „GRĂSUŢA” care primeşte 30 de cereri în căsătorie în fiecare zi VIDEO

Claudia Floraunce, o americancă în vârstă de 40 de ani, este extrem de mândră de formele ei, chiar dacă este departe de silueta de viespe.

24 feb. 2015, 09:00
Cum arată „GRĂSUŢA” care primeşte 30 de cereri în căsătorie în fiecare zi VIDEO

Claudia Floraunce nu are o talie de invidiat, dar atrage bărbabţii ca un magnet. Șoldurile sale măsoară 1,62 m şi ea crede că are mari șanse să devină următorul sex symbol XXL.

„Tot corpul meu este foarte sexy. Cred că oamenilor le place să se uite la mine pentru că am nişte mărimi unice. Sunt foarte mare, dar am multă încredere în mine.

Dansul care a cutremurat toate prejudecăţile. VIDEO

Primesc cel puţin 27 de cereri în căsătorie pe zi. Este la modă să ai forme generoase”, spune Claudia, potrivit Huffington Post.

Ea va apărea în documentarul „World’s Biggest Hips” difuzat de postul britanic Channel 5, o producţie care prezintă cazurile a patru femei cu şolduri uriaşe. 

Şi în România, o „grăsuţă” a avut mare succes pe Youtube, scrie evz.ro. Cu piesa ‘Cine e grăsuța?’, după ce anul trecut Andra s-a clasat pe prima poziție, arată statistica publicată miercuri de compania Google, deținătorul platformei video.

Vezi şi „Dans la bară la 68 de ani”