Cum arată Mihai Morar după accidentul STUPID din timpul emisiunii sale FOTO

Mihai Morar a fost protagonistul unui accident stupid în platoul emisiunii "Răi da' buni". Prezentatorul a încercat să exemplifice ascensiunea lui Beyonce de România urcând pe o scară sprijinită de asistenta sa, însă totul s-a terminat la spital. Mihai Morar a postat, miercuri, pe Facebook, prima fotografie cu urmările accidentului produs în direct.

RomaniaTV.net
05 nov. 2014, 10:48

Mihai Morar a tras o spaimă soră cu moartea, marţi seara, chiar în timpul emisiunii a cărei gazdă este. Prezentatorul tv a vrut să le ofere telespectatorilor un moment la înălţime, însă totul s-a terminat prost pentru el. Scara pe care a încercat să se caţere în timp ce era sprijinită de una dintre asistentele sale a alunecat pe podea, pentru că nimeni nu s-a gândit să îi ţină contră, iar prezentatorul a aterizat direct în cap.

 

Chiar dacă s-a ridicat imediat, ca şi cum nimic nu sar fi întâmplat, Mihai Morar a ajuns la urgenţă după încheierea emisiunii, iar urmările accidentului se văd într-o fotografie postată de vedeta radio-tv pe Facebook, miercuri dimineaţă.

(w500)Foto: Facebook