Cum arată Ozana Barabancea în costum de baie după operaţia de micşorare de stomac GALERIE FOTO

Ozana Barabancea a slabit vizibil dupa interventia care a avut loc in urma cu aproape doua luni, dar are nevoie de multa miscare pentru a-si tonifia corpul.

21 aug. 2017, 13:48

Ozana Barabancea si-a dorit mult timp sa apeleze la aceasta solutie chirurgicala pentru a scapa de surplusul ingrijorator de greutate, dar a ezitat sa faca pasul, pana cand si-a dat seama ca este cea mai la indemana solutie, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Cât de mult a slăbit Ozana Barabancea după ce şi-a micşorat stomacul! Cum arată vedeta după intervenţia chirurgicală

Desi a facut mai multe drumuri in Turcia, Ozana s-a operat pana la urma in Romania, marturisind ca a facut-o pentru ea, dar mai mult pentru copiii ei. Andrew si Gloria.

Cred ca m-am ingrasat pe fond nervos. Am vrut sa ma operez initial in Turcia, unde eram programată la 4 iulie, dar am ajuns la spitalul Monza, la medicul Rubin Munteanu, care mi-a spus că decizia este mai importantă decât incizia. Este un act de mare curaj, pe care nu credeam ca pot să-l fac. Eu sunt sanatoasa tun, dar nu eram mobila, nu puteam sa fac mai nimic, sa ma joc cu copiii mei. Eu fac de patru luni sport de patru ori pe saptamana, dar nu am dat jos cat am vrut eu, iar mancatul asta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am sa beau trei saptamani lichide, supe strecurate, ceaiuri. Daca puteti sa credeti am savurat lingurita cu lingurita un iaurt de baut. Am spus adio tuturor bauturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool”, a povestit imediat dupa operatie vedeta, la postul de televiziune cu care colaboreaza.

Citeşte şi Ozana Barabancea, mărturisiri din biserică. „Sunt operată de 5 zile. Am luat împărtăşania şi am simţit foc”.

Weekend-ul trecut, Ozana a mers la mare alaturi de cei doi copii ai ei, prilej pentru paparazzi de a realiza primele imagini cu artista in costum de baie, la numai doua luni de la interventia chirurgicala.

Din ce se poate observa din fotografii, Ozana a slabit cel putin 15 kilograme, dar mai are de dat jos inca cel putin pe atat pentru a avea o silueta acceptabila. 

In plus, cantareata are mare nevoie sa continue sa faca sport, pentru a-si tonifia corpul.