Cum arată PROSTITUATELE dintr-un BORDEL LEGAL din America VIDEO

Un renumit fotograf din America, Marc McAndrews, a petrecut cinci ani de zile documentându-se despre bordelurile legale din statul american Nevada. Ceea ce a descoperit a publicat într-o carte numită "Nevada Rose".

25 ian. 2013, 17:55

În timp ce pentru mulţi prostituţia este un subiect tabu, există şi ţări sau regiuni unde este legală. Acesta este şi cazul statului American Nevada, unde a plăti pentru a face sex este considerat un lucru normal. Prostituatele sunt angajate lega, iar patronii acestor locaţii spun că este o afacere profitabilă.

Fotograful Marc McAndrews a petrecut jumătate de deceniu în această lume fără prejudecăţi. El a scris şi o carte numită „Nevada Rose”, unde a spus atât povestea prostituatelor, cât şi a clienţilor şi patronilor de bordele. El a acordat o atenţie sporită femeilor care au cea mai veche meserie din lume, capturând fotografii inedite în timp ce erau în aşteptarea clienţilor.

Patronii încearcă să promoveze această afacere ca pe oricare alta. Mai jos este un film de prezentare al unui astfel de bordel.