Cum arată SÂNII Anei Mocanu după intervenţia chirurgicală? Iată şi ce NU are voie să facă după operaţie FOTO

Ana Maria Mocanu s-a hotărât să lase frica deoparte şi să îşi vadă realizat un vis mai vechi. După ce a optat în final pentru o clinică privată din Turcia, fosta "asistentă păcătoasă" şi-a îndeplinit dorinţa. Ana Mocanu se poate mândri de acum înainte cu o nouă pereche de sâni.

RomaniaTV.net
19 feb. 2015, 10:46

Plecată recent în Turcia pentru transformarea vieţii sale, Ana Maria Mocanu a fost tare nerăbdătoare să îşi vadă noii sâni. După câteva investigaţii, medicii esteticieni i-au recomandat asistentei TV să fie de acord că implantul trebuie să fie unul potrivit înălţimii şi greutăţii corpului. Cum aceasta a zis de la început că va avea încredere în medicii clinicii respective, Ana Mocanu se poate mândri cu un implant de silicon de 220 ml fiecare.

Ana Maria Mocanu a ajuns pe masa de operaţie. Viaţa i se va schimba RADICAL

După ce operaţia s-a terminat cu bine, iar Ana Mocanu şi-a revenit, aceasta nu a putut rezista tentaţiei şi s-a fotografiat în ipostaze sexy, în care noii ei sâni erau principala atracţie. Ba mai mult, Ana Mocanu a făcut şi o declaraţie pentru SpyNews, din care reiese că asistenta TV se simte foarte bine după intervenţie, deşi înainte credea că va avea dureri insuportabile.

„Am o durere la sâni ca o febră musculară. Nu am nicio altă problemă, mai ales că senzația de febră musculară nu mi-e străină. O să îi ascult pe doctori cu sfințenie pentru că nu vreau să am vreo problemă și să îmi stric cumva implanturile. Mai ales că sânii mei arată senzațional acum”, a spus Ana Mocanu.

De asemenea, Ana Mocanu a ţinut să mai precizeze că deşi starea sa de sănătate este una perfectă, medicii i-au interzis să aibă contacte sexuale o lună de zile, nu are voie să se spele cel puţin trei zile şi nici să mai treacă pe la sala de fitness în următoarea perioadă.

Citeşte şi  Ana Maria Mocanu a trecut printr-o DRAMĂ CUMPLITĂ. Plânge şi acum când îşi aminteşte