Cum arată soţia lui Stephen Hawking

“The Theory of Everything”, unul dintre filmele favorite la Oscar, ne aduce în prim plan viaţa şi cariera astrofizicianului Stephen Hawking. Dar iată cum arată, în realitate, lui Stephen Hawking cu care are 3 copii.

RomaniaTV.net
24 feb. 2015, 12:22
Cum arată soţia lui Stephen Hawking

Chiar dacă a divorţat de Jane Wilde, în 1991, după 26 de ani de căsnicie şi 3 copii, Stephen Hawking îi poartă acesteia o recunoştinţă deosebită, pentru că i-a salvat viaţa.

Stephen Hawking a vorbit despre aceste aspecte ale vieţii sale în serialul “Stephen Hawking’s Universe”, realizat şi difuzat de Channel 4. Momentul crucial din viaţa omului de ştiinţă s-a petrecut în 1985, când scria “O scurtă istorie a timpului”, carte care l-a făcut celebru. În acea perioadă a suferit de o infecţie care s-a transformat în pneumonie.

Citeşte şi AVERTISMENTUL TERIBIL al lui Stephen Hawking: Ar aduce sfârşitul lumii

“A fost o situaţie foarte gravă şi doctorii au ales să mă bage în comă indusă şi să mă ţină în viaţă cu ajutorul aparatelor. Ei au crezut că nu mai am nicio şansă, aşadar i-au oferit soţiei mele Jane opţiunea de a opri aparatele”, a povestit Hawking. Jane Wilde a refuzat să facă acest lucru, iar acum nu trebuie să ne uimească faptul că aceasta se află alături de el în apariţiile mondene legate de pelicula “The Theory of Everything”.

Continuarea pe Unica.ro.