Cum arată STUDENTA la DREPT care şi-a început cariera cu stângul: Mă dezbrac pe NET pentru bani de FACULTATE

O tânără de 25 de ani din Marea Britanie, studentă la Drept, a ales să se dezbrace în faţa camerei web pentru a strânge fondurile necesare terminării facultăţii.

17 apr. 2014, 07:52

Vanessa Knowles, o tânără de 25 ani din Londra, recunoaşte că lucrează ca şi model de video chat pentru a-şi plăti studiile. Mai mult, ea îşi permite un apartament în centrul oraşului şi se îmbracă doar cu haine scumpe, potrivit Mirror.

Citeşte şi Prea SEXY, prea ca la ŢARĂ. Tânăra moldoveancă face VIDEOCHAT şi îşi dojeneşte TATĂL că a mâncat CIORBĂ VIDEO

Astfel, ea obţine peste 50.000 de lire anual, reuşind în acest mod să îşi achite taxa la facultate, de 14.000 de lire şi să ducă io viaţă de lux. În prezent ea se dezbracă în faţa camerei, având 22.000 de fani, după ce timp de şapte ani a fost dansatoare la bară. În urmă cu doi ani s-a decis să se înscrie la facultate.

Citeşte şi Povestea femeii care a făcut Dreptul pentru a-l băga la închisoare pe tatăl vitreg care a violat-o

Fanii mei mi-au cumpărat toate cele 100 de cărţi de care am avut nevoie până acum şi îmi iau tot timpul cadouri de pe Amazon. Dacă spun pe Twitter că am nevoie de ceva, în zece minute cineva îmi cumpără ce am nevoie„, a declarat Vanessa, bruneta focoasă cu sâni mărimea 34D.