Cum arăta studenta ucisă de criminalul de la Românii au talent FOTO

Irma Uto, mama fetei ucise cu sange rece de Andrei Grigoriu, concurentul de la Romanii au talent traieste si acum in acelasi apartament din Timisoara, unde pana in 2003 isi facea planuri cu fiica ei.

31 mart. 2015, 11:36

Intr-o noapte de decembrie, toate visele ei au fost sterse cu buretele, asa cum Andrei Grigoriu a sters pe scena emisiunii TV, zambetul desenat cu creionul pe hartie, al unei tinere, de care a spus ca ar fi al surorii lui, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Un criminal periculos a primit 4 de DA. A reuşit să impresioneze minţind

Femeia isi aminteste momentul cand criminalul fiicei sale a aparut la televizor la show-ul „Romanii au talent”. „Nu eram in camera cu televizorul cand a fost difuzat momentul, asa ca doar auzeam ce se spune. Cand am inteles cine este, am revenit si am privit la televizor impietrita. La final, cand am auzit-o pe Mihaela Radulescu cum i-a spus ca ea i-ar fi iertat toata pacatele, iar pe dl. Bebe cum vorbea despre sufletul lui bun, am crezut ca se prabuseste tavanul pe mine. Am urlat, am retrait cosmarul din urma cu 12 ani. As fi strigat sa afle toata lumea cine e el si ce a facut de fapt. El e omul care mi-a omorat fata, care mi-a distrus viata”, a povestit Irma Uto. 

Citeşte şi ROMANII AU TALENT. Mihaela Rădulescu a comis-o din nou. De data asta şi-a arătat FUNDUL la TV FOTO