Cum arată tânăra care şi-a pus SILICOANE după ce a primit DONAŢII pe NET: Aveam pieptul unui BĂIEŢEL de 12 ani

O tânără din Marea Britanie, care îşi dorea de ani buni un implant cu silicon, însă nu avea bani pentru o astfel de operaţie, a reuşit să îi strângă în doar trei luni după ce a apelat la ajutorul internauţilor. 

15 apr. 2014, 10:34

Gemini Smith, o femeie în vârstă de 23 de ani, şi-a îndeplinit visul de a avea un bust generos după ce a cerut ajutor străinilor cu ajutorul unui site specializat, potrivit Mirror.

Citeşte şi Cum arată artista care la 24 de ani are deja 19 operaţii estetice FOTO şi VIDEO

 Astfel, ea avea nevoie de 5.400 de euro pentru o operaţie de mărire a sânilor, dar nu reuşea să strângă banii şi a apelat la site-ul myfreeimplants.com. În doar trei luni, ea obţinut suma necesară de la oameni pe care nu îi cunoaşte, dar care au vrut să o ajute.

Citeşte şi Un bărbat şi-a pus SILICOANE pentru 100.000 de dolari. Nu o să crezi ce a făcut după câştigarea pariului VIDEO

Viaţa ei s-a schimbat după intervenţia chirurgicală, reuşind să se logodească la scurt timp după ce a avut un bust mai generos. 

Pieptul meu arăta ca cel al unui băieţel de 12 ani. Îmi distrugea încrederea în sine şi eram mereu de râsul lumii la şcoală. Am fost uimită când am reuşit să strâng banii pentru implanturi„, a explicat tânăra.