Cum arată utilajul care poate topi aproape instant zăpada de pe străzile Capitalei. Urban Snow Melter este în teste VIDEO

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat că administraţia locală testează un utilaj care ar putea topi aproape instant zăpada ridicată de pe străzile Capitalei, apa rezultată fiind aruncată direct în sistemul de canalizare al oraşului. 

19 ian. 2017, 15:10
Cum arată utilajul care poate topi aproape instant zăpada de pe străzile Capitalei. Urban Snow Melter este în teste VIDEO

„Zilele acestea, colegii mei din aparatul primăriei Sectorului 4 testează un utilaj special care ne-ar putea ajuta să efectuăm operațiunile de deszăpezire într-un mod mult mai eficient. Este vorba despre Urban Snow Melter, utilaj de topit zăpada, produs chiar în România de către compania Delta Med, și care are o capacitate de lucru de 10 metri cubi pe oră”, a precizat pe pagina sa de Facebook primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă. 

 

Gabriela Firea: Maşinile care blochează transportul în comun sau circulaţia, ridicate cu o platformă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că maşinile care blochează transportul în comun sau circulaţia vor fi ridicate de o platformă. De asemenea, şi maşinile care împiedică deszăpezirea ar putea fi ridicate. Detalii, aici. 

Citeşte şi Romprest a testat cu succes un super utilaj care încarcă o basculantă de zăpadă pe minut VIDEO