Cum arătau cei trei juraţi de la „Chefi la cuţite” în tinereţe

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au ajuns la inimile tuturor gospodinelor datorită felului lor de a fi dar şi datorită preparatelor delicioase pe care cei trei chefi le fac. Puţin ştiu, însă cum arătau juraţii de la "Chefi la cuţite" în tinereţe.

03 mart. 2017, 18:54

Cătălin Scărlătescu avea foarte multe kilograme în minus comparativ cu acum. Pe parcursul acestui sezon, chef-ul a declarat că are 127 de kilograme. Ei bine, în tinereţe Cătălin Scărlătescu purta părul mai lung şi haine care îi veneau turnate pe trup. Se purta la cămaşă şi sacou. Transformarea sa este vizibilă, Cătălin Scărlătescu nu mai are acum părul lung, ba dimpotrivă, se tunde la zero. Reuşeşte însă să fure inimile tuturor gospodinelor care gătesc uneori special pentru el.

Sorin Bontea era în tinereţe un băiat care purta părul scurt, foarte ciufulit, avea chiar şi un început de mustaţă. În imaginile cu el din tinereţe se poate observa că aduce cu renumitul bucătar care este astăzi, şi-a păstrat aceiaşi nuanţă a tenului şi unele trăsături. Nu pare că ar fi luat foarte mult în greutate din vremea aceea, şi acum Sorin Bontea are un trup bine proporţionat, scrie spynews.ro.

Florin Dumitrescu era în tinereţe un timp rebel căruia îi plăceau experienţele tari. S-a fotografiat pe când era numai un adolescent cu un motor. Referitor la transformarea sa fizică, chef-ul purta în tinereţe părul ciufulit, haine mai largi decât trebuia să îmbrace în mod obişnuit. În mai multe fotografii în care apare la bustul gol se poate vedea că era atent la fizicul său, era tonifiat, avea pătrăţele pe abdomen.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea vă dau întâlnire în fiecare luni, la Antena 1, începând cu ora 20.30.

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE, cei 3 juraţi în STARE DE ŞOC. Concurent, fost infractor: „Îmi place să fac rău” VIDEO