Cum explică Liviu Dragnea deplasarea cu elicopterul Armatei la manifestările prilejuite de Ziua Eroilor de la Buzău

Publicat: Joi, 17 Mai 2018 14:56 // Actualizat: Joi, 17 Mai 2018 14:56 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a mers, joi, la Buzău, cu elicopterul Ministerului Apărării Naţionale, motivând că are mai multe întâlniri programate şi a făcut solicitare pentru transport special, în baza legii, potrivit Mediafax.

"Am venit cu elicopterul Ministerului Apărării Naţionale. Am înţeles că au fost întrebări. Eu am primit invitaţia de la Ministerul Apărării Naţionale pentru a participa la acest eveniment (Ziua Eroilor – n.r.), am transmis o solicitare, am spus că am câteva întâlniri importante după-amiaza, şi am întrebat dacă pot asigura transportul până aici. Au răspuns pozitiv, în conformitate cu Hotărârea de Guvern 755/1998, aceeaşi bază legală pe care o foloseşte şi preşedintele României când face transport special", a răspuns Liviu Dragnea.

Întrebat cum va rezolva problema drumului spre Bucureşti, pentru că la Buzău plouă, Liviu Dragnea a spus că „la întoarcere, o să vedem".

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat, joi, la Buzău, la manifestările organizate de Ziua Eroilor, alături de ministrul Apărării, Mihai Fifor, ministrul Culturii, George Ivaşcu, dar şi delegaţi străini din unsprezece state, reprezentanţi ai Bisericii şi ai Armatei. La momentul sosirii la Cimitirul Eroilor, Liviu Dragnea a fost huiduit de oameni.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H