Cum faci un bărbat să te iubească pentru totdeauna

Bărbaţii perfecţi sunt pe cale de dispariţie, se pare, iar atunci când ai întâlnit unul ai face orice să îl ţii lângă tine pentru totdeauna. Dar cum?

RomaniaTV.net
10 feb. 2016, 10:12
Cum faci un bărbat să te iubească pentru totdeauna

Chiar daca pare dificil nu este nici pe departe asa daca stii cum sa actionezi. Iata ce ai de facut pentru a pastra toata viata alaturi de tine barbatul de care te-ai indragostit:

Zambeste

Inainte de toate, fii deschisa si relaxata intotdeauna in prezenta barbatului iubit. Atunci vei zambi incontinuu, iar acest lucru te va face nu doar mai frumoasa, ci si mai dorita. Atitudinea increzatoare si jucausa te face mai atractiva. Exista si o explicatie psihologica pentru care barbatii prefera sa abordeze o femeie care pare vesela si deschisa. Pentru ca zambetul este un semn de acceptare.

Citeşte şi  Psiholog Miruna Stănculescu: De ce suntem atraşi de persoanele pe care nu le putem avea

Fa-i zi de zi mici surprize

Gesturile marunte sunt cele care pastreaza o relatie puternica. Surprinde-l in fiecare zi cu ceva nou. Poti sa ii lipesti un biletel pe oglinda de la baie in care sa ii scrii cat de mult il iubesti, poti sa ii trimiti o poza in care sa ii zambesti cu subinteles sau sa ii strecori in buzunar un obiect personal pe care sa il gaseasca apoi intamplator in timpul zilei si sa isi aminteasca de tine. Par gesturi frivole, dar care au o putere foarte mare.

Citeşte mai mult pe ele.ro