Cum flirteaza un barbat timid: 7 semne clare ca te vrea

Descifreaza-i limbajul trupului si fa tot ce poti ca sa il incurajezi: un barbat „cuminte", putin timid si stangaci, e o adevarata comoara odata ce ajungi sa il cunosti mai bine. Cu siguranta o sa descoperi ca are o viata interioara bogata si foarte intensa, de care vei fi captivata imediat ce apuci sa gusti din ea. Nu ar strica chiar sa faci tu prima miscare, daca esti mai curajoasa!

RomaniaTV.net
19 ian. 2019, 20:09

1. Iti zambeste larg

Un zambet candid, de adolescent, ascunde o fire romantica (cred ca nu mai e nevoie sa-ti spun cat e de greu de gasit asa ceva in ziua de azi!). Daca il surprinzi zambindu-ti larg, probabil abia asteapta sa intre in vorba cu tine, asa ca indreapta-te spre el increzatoare si incepe o conversatie lejera. Si nu face pe inabordabila.

2. Roseste si se fastaceste

E cel mai sigur indiciu ca e interesat de tine (si, as adauga, un compliment grozav – probabil te considera ireal de frumoasa). Daca si tu esti atrasa de el, nu ezita sa flirtezi.

3. Te priveste in ochi

Sigur, contactul vizual prelungit e foarte important in orice conversatie si nu mascheaza absolut de fiecare data un interes romantic. Totusi, iti poti da seama daca te place in functie de cat de mult ii intarzie privirea in ochii tai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.