Cum folosesc japonezii APA ca să ţină bătrâneţea şi cancerul la distanţă

Peste 70% din organismul uman reprezintă apă, de aceea starea noastră de sănătate depinde foarte mult de calitatea şi de cantitatea apei pe care o bem. Japonezii beau apă ionizată, europenii, apă plată, iar cei mai informaţi dintre locuitorii planetei consumă Apa PI.

06 mai 2016, 14:27
Cum folosesc japonezii APA ca să ţină bătrâneţea şi cancerul la distanţă

Faimosul inventator român Henry Coandă spunea: „Oamenii sunt diferiţi pentru că apa este diferită„. Mai ales că apa este lichidul ce transportă elementele vitale în organismul nostru, trece prin peretele celulelor, transportând nutrienţi şi eliminând toxinele şi reziduurile proceselor de ardere. Datorită necesităţii apei pentru organism, cercetătorii au încercat să obţină o apă cât mai compatibilă cu organismul uman, descoperind astfel apa vie.

Bioenergizată şi extrem de sănătoasă

În anul 1964, cercetătorul japonez doctor Akihiro Yamshita obţinea pentru prima dată apa vie. Compoziţia şi structura sa moleculară sunt aceleaşi cu ale apei conţinute de celulele organismelor vii. Apa vie este încărcată cu energie PI, care în greceşte înseamnă viaţă, fără de care organismul nostru ar fi mult prea obosit pentru a funcţiona corect. Energia PI a fost descoperită prin calcul matematic tot de un nipon, Kukava, şi are proprietatea de a îmbunătăţi procesele metabolice ale organismelor vii, scrie doctorulzilei.ro.

Apa PI se obţine cu ajutorul tehnologiei Bio System Control şi Life Energy. Acestea reprezintă un brevet japonez alcătuit dintr-un sistem de şase straturi succesive: filtru de cărbune activ, filtru de coral, filtru de ims ceramic, lampă de ultraviolete, filtru PI ceramic şi filtru de apă multistadic pe suport ceramic. Ultimul filtru – premiat la cele mai prestigioase saloane internaţionale de inventică – poate reţine 99% din suspensiile organice şi anorganice din apă, bacterii mai mari de 0,5 microni, clorul din apă, fenolii şi pesticidele, paraziţii şi virusurile. Acest proces de trecere a apei prin cele şase filtre face ca apa să nu se altereze, să nu conţină bacterii sau metale grele şi să fie cea mai pură cunoscută de om vreodată.

Detoxifică şi întăreşte organismul

Oamenii de ştiinţă susţin că un organism hidratat cu apa PI va avea un sistem imunitar mult mai puternic, rezistent în faţa virusurilor, detoxificat, fără retenţii de lichid, rezistent la stres, dar şi la efort fizic prelungit. Mai mult, consumul regulat de apă PI poate duce, în timp, la stoparea formării calculilor renali şi chiar la eliminarea celor deja existenţi. Lichidul sporeşte biofuncţiile, micşorează nocivitatea asupra organismului prin anihilarea ionilor metalici şi măreşte adaptabilitatea organismului la temperatură şi lumină.

Ajută la absorbţia substanţelor nutritive

Studiile au demonstrat că apa PI este clinic liberă de mineralele din apa potabilă. Acest fapt o face un excelent solvent pentru substanţele nutritive şi pentru transferul energiei PI în orice corp viu. Spre deosebire de cea de la robinet, nu conţine substanţe dedurizante, neutralizante, antiseptice şi dezinfectante, microorganisme sau metale grele.

Are proprietăţi anticancerigene

În cartea „Apa, miracolul vieţii”, autorul Mihăiţă Toma scrie că această apă prezintă proprietăţi antioxidante, elimină radicalii liberi, ceea ce o face un aliat de nădejde în lupta cu cancerul, furnizează bioenergie, transportă mai mult oxigen prin organism, creează grupări mici de molecule, ceea ce îmbunătăţeşte funcţionarea celulelor, creşte capacitatea celulelor de a se adapta la stres şi neutralizează pH-ul apei, aducându-l aproape de cel natural al organismului.

Principalul domeniu de utilizare a apei PI este cel al sănătăţii. Deşi nu este un medicament, această apă are efecte benefice în tratarea hepatitei, diabetului, dependenţelor de alcool, cafea şi tutun, ajută la vindecarea bronşitelor, a astmului bronşic, sinuzitelor, cefaleelor şi la ameliorarea semnelor micozelor. Pentru ca organismul nostru să-şi menţină sănătatea, consumul de legume, fructe sau carne ţinute în prealabil în apă PI este mai mult decât recomandat, acestea păstrându-se proaspete mai mult timp.

Cercetători care studiau apa şi efectul ei asupra organismului uman au descoperit, într-o regiune izolată din Asia, o vale unde plantele erau mai dezvoltate, mai înflorite, mai sănătoase, mai frumoase decât în restul teritoriului. Studiind mediul au descoperit că doar apa era responsabilă de acea explozie de sănătate, proprietăţile ei fiind diferite de cele ale apelor din zonele apropiate. Şi la noi sunt firme care comercializează apa PI, doar că nu e obţinută pe cale naturală ca în Asia, ci filtrată conform tehnologiei descrise mai sus.

Tratamentul cu apă a fost considerat un succes de o companie medicală din Japonia! Cercetătorii japonezi spun că terapia cu apă este tratamentul sigur pentru afecţiuni precum durerile de cap, de corp, artrită, palpitaţii, epilepsie, astm bronşic, tuberculoză, meningită, boli hepatice, circulatorii, vomă, gastrită, hemoroizi, diabet, constipaţie, afecţiuni oculare, cancer genital, dereglări menstruale şi anumite boli ORL. Şi nu doar japonezii spun asta! În Biblie ne este arătat cum Mântuitorul Iisus Hristos făcea minuni cu ajutorul apei, egiptenii practicau terapia apei, grecii vindecau o mulţime de boli cu ajutorul ei, iar curele lui Hipocrate aveau la bază tot apa. Cura cu apă este considerată benefică şi fără efecte adverse. Iată în ce constă: dimineaţa, pe stomacul gol, se beau 1,5 litri apă filtrată, la temperatura camerei, nu din frigider. Aceasta trebuie consumată în prima jumătate de oră de la trezire, în fiecare zi fără întrerupere, în special în primele 21 de zile, şi se continuă cât mai mult posibil. Se începe cu 1,5 litri şi se creşte treptat cantitatea până la 3,5 litri, iar în cazul vârstnicilor şi hipertensivilor, până la 2,5 litri. Apa se agită de 120 de ori, pentru a se energiza, se adoptă o dietă lacto-vegetariană, fără sare şi mese târzii. Prima masă se va lua la trei ore după consumarea întregii cantităţi de apă. Reacţiile adverse pot fi cele uzuale pentru curele de dezintoxicare şi dispar în timp ce tratamentul îşi face efectul.

Citeşte şi Băutura incrediblă care te vindecă de cancer! Nu toţi au curajul să o încerce