Cum funcţionează horoscopul

Ştii care sunt caracteristicile zodiei tale?

29 sept. 2014, 07:41
Cum funcţionează horoscopul

Ceea ce astăzi reprezintă un mod amuzant de a ne începe ziua este o formă mai veche de studiu realizată de civilizaţiile străvechi. Oamenii din acele vremuri erau foarte atenţi la faptul că soarele, luna şi astrele îşi schimbau constant poziţia. Ei credeau că acest lucru este foarte important pentru a prezice viitorul, pentru a afla detalii legate de vreme sau pentru a prezice războaie.

Cum este determinată zodia ta

Semnul zodiacal este determinat prin aflarea datei de naştere a unei persoane şi apoi observând constelaţia soarelui din data respectivă. Este mai uşor să înţelegi cum funcţionează dacă îţi imaginezi că priveşti stelele şi luna şi totul se află pe o sferă gigantică. Aceasta este numită de astrologi sfera cerească. Ea joacă un rol important deoarece facilitează măsurarea anumitor distanţe şi dimensiuni.

Ce personalitate ai in functie de zodie

Cu toţii ştim că pământul se învărte în jurul soarelui, dar şi soarele are propria lui mişcare în această sferă, numită şi cale eliptică. Atunci când soarele este într-o anumită poziţie pe cer, în funcţie de perioada anului şi de metoda astrologică aplicată, el va avea un semn care apare în spatele lui pe timp de zi. Acesta este semnul zodiacal al zilei respective.

12 zodii şi semnificaţia lor

Deci ce sunt aceste semne zodiacale şi ce presupun ele? Fiecare semn zodiacal are propriul său nume, propriu său simbol şi propriile trăsături de personalitate. Fiecare zodie este considerată a fi mai masculină sau mai feminină şi sunt alternate prin calendarul zodiilor. Cu toate acestea, trăsăturile masculine şi feminine se referă mai degrabă la Ying şi Yang şi reprezintă trăsături care sunt în echilibru şi se completează unele pe altele.

Vezi cum functioneaza horoscopul pe cosmopolitan.ro.